PAKJESDOBBEL

Naast het enthousiast geven van commerciële vaardigheidstrainingen heeft Jetse Offers nóg een hobby, namelijk het ontwerpen en bouwen van software (VBA). Niet alleen serieuze toepassingen (fin.adm, cursusadm, crm, etc,), maar ook spelletjes, zoals PAKJESDOBBEL.

Hardware vereisten: 64-bits besturingssysteem, x64 processor, schermresolutie 1980 x 1080. Het uitvoeren van macro’s moet worden toegestaan.

Dit gadget is geheel gratis en anoniem te downloaden.
Op YouTube vind je een demo van PAKJESDOBBEL.

Voorbereiding:

Elke deelnemer heeft vooraf 2 á 3 pakjes voor een afgesproken totaalprijs gekocht. Afhankelijk van gemaakte afspraken dienen deze cadeautjes wel of niet in cadeaupapier verpakt te worden en wel of niet van een rijm te worden voorzien. Deze pakjes worden voor het begin van het spel ergens in de speelruimte verzameld.

Spelregels ALGEMEEN:

PAKJESDOBBEL wordt gespeeld over 3 ronden. De standaard ingestelde duur voor RONDE-1, 2 en 3 is resp. 90, 30 en 15 minuten. De duren zijn vooraf aan te passen. (INSTELLINGEN)
De ingestelde rondetijden worden door PAKJESDOBBEL met 0 tot 5 minuten verhoogt zodat de dobbelaars niet precies weten wanneer een ronde eindigt. Dat verhoogt de spanning.

Afhankelijk van het gegooide aantal dobbelsteen-ogen krijgt de aan de beurt zijnde speler de opdracht om (uit) te pakken (6), te ruilen (3) of weg te geven (1). Zie hiervoor de spelregels per ronde in PAKJESDOBBEL.

PAKJESDOBBEL bepaalt met welke speler de opdracht uitgevoerd moet worden. Hierbij houdt PAKJESDOBBEL in alle ronden rekening met het aantal pakjes van de ‘willekeurige’ andere speler, echter niet met de waarde of de kwaliteit van de in ieders bezit zijnde cadeaus.

In het geval dat een worp geen opdracht vereist werpt de computer automatisch na enkele seconden de dobbelsteen voor de volgende deelnemer. Was er sprake van een opdracht (pakken, ruilen of weggeven), dan wacht PAKJESDOBBEL op een klik op het scherm alvorens verder de dobbelsteen weer te werpen.

Vul eerst de de namen van de spelers, pas eventueel de duur van de speelrondes aan ( INSTELLINGEN).

NB. Het is mogelijk het dobbelen te versnellen door ‘ZET >>> AAN/UIT’ te klikken.
Indien ‘AAN’, dan werpt PAKJESDOBBEL steeds voor een willekeurig geselecteerde speler alleen opdrachten (1, 3, of 6).

Verbind de computer met de televisie of flatscreen. (Voor het horen van spelgeluiden dienen de zes geluidsbestanden (zie hieronder) in de map ‘c:/windows/media’ te worden geplaatst).

VEEL SPELPLEZIER en VEEL GELUK ALLEMAAL!

Disclaimer
PAKJESDOBBEL is door een gebruiker van betreffend apparaat, geheel op eigen risico, wellicht via-via, gedownload of gekopieerd op betreffende computer. Hoewel aan de totstandkoming van PAKJESDOBBEL de uiterste zorg werd besteed, wordt niet ingestaan voor de aanwezigheid van fouten, virussen en/of malware.
Jetse Offers, OffersBusiness, aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid , op welke wijze of ten gevolge van wat dan ook, voor het gebruik/spelen van PAKJESDOBBEL.

DOWNLOAD ALLE ONDERSTAANDE BESTANDEN.

Onderstaande bestanden bevatten geen virussen en/of /malware. Desalniettemin raadt OffersBusiness iedereen aan om gedownloade bestanden altijd eerst te testen op de aanwezigheid van virussen/malware.

PAKJESDOBBEL 

PAKJESDOBBEL-GELUIDEN

Download ook de (6)  PAKJESDOBBEL-geluiden en kopieer deze naar C:\Windows\media

Bekijk de PAKJESDOBBEL-demo op YouTube (7:15 min)