Wie is Jetse Offers?

Geboren te Den Haag op 5 september 1951. Gehuwd, vader van 2 dochters en opa van 5 kleinkinderen.

Woonachtig in het ‘bruisende’ Boxtel, gepensioneerd en daarnaast actief ZZP’er als trainer onder de naam van OffersBusiness.

Na de militaire dienst (’72-74) en een opleiding tot actuarieel rekenaar (’75) met een Cobol-opleiding in de IT beland via Aegon (1 jr), Publico (2,5 jr), Interprogram-IP Informatica Projectgroep-IQUIP-Sogeti. (33 jr).

Van ’75 t/m ’86 in loondienst actief geweest als IT-professional (programmeur, technisch- en functioneel ontwerper, DBA en IT-trainer). Vanaf 1986 in diverse commercieel getinte managementrollen tot 2012.

Vanaf 2012 het loondienstverband aan de wilgen gehangen en volledig aan de slag gegaan met OffersBusiness, waarvoor ik de voorbereidingen reeds vanaf 2009 trof door het schrijven van een aantal boeken over het commerciële vakgebied (zie menu ‘DOWNLOADS’ voor gratis downloads).

Voor de Insight/Disc kenners: Rood/Geel. Ik word gekenmerkt als ‘aanstekelijk enthousiast’, resultaatgericht, creatief, met een inspirerend en motiverende invloed op mijn omgeving. Maar ook soms emotioneel en impulsief en dat laat ik zo 😉.

Bovenstaande, de combinatie van de IT-,  commerciële- en didactische vaardigheden, heeft mij gevormd tot wie ik ben: een gepassioneerd Trainer Commerciële Vaardigheden, positief afwijkend, onder het motto ‘Niet verkopen verkoopt het beste!’.

Het OffersBusiness Team