GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Invulvelden gemarkeerd met * zijn verplicht.
(Jo)uw E-mail addres wordt niet gepubliceerd.
130 entries.
Roy Wasse Roy Wasse schreef op 28/03/2014 om 10:44:
Jetse, bedankt voor een leerzame & sfeervolle cursus. Door jouw enerzijds confronterende en anderzijds open benadering blijft de stof bij mij echt hangen. Bedankt!
Jurjen van Geenen Jurjen van Geenen schreef op 28/03/2014 om 10:09:
Samen met een groep collega's hebben we de cursus commerciële vaardigheden voor professionals gehad van Jetse. De opzet is heel praktisch, de inhoud duidelijk. De cursus geeft je inzicht in het verkoopproces en laat je nadenken over interactie met klanten. Een aanrader!
Martijn van der Salm Martijn van der Salm schreef op 28/03/2014 om 09:03:
Ik heb de afgelopen weken met zeer veel tevredenheid de cursus "Commerciële vaardigheden voor Professionals" gevolgd. Het is een fijne cursus met veel praktijkoefeningen. Jetse is heel goed in het enthousiast geven van de cursus, hierdoor blijft je aandacht erbij en krijg je ook zin in de volgende cursusavond. Bedankt voor een goede, leerzame en enthousiaste training. Ik ga veel punten die voorbij zijn gekomen in de praktijk brengen.
Jetse Offers Jetse Offers schreef op 25/02/2014 om 22:13:
En 25 jaar later kom ik nog steeds (nagenoeg) overal aan tafel. Het onderscheid? Positief Afwijkend!
Carl Latka Carl Latka schreef op 24/02/2014 om 08:50:
Ik ken Jetse uit de tijd dat ik bij IP Informatica Projectgroep werkte. Toen ik als jonge accountmanager 'koude' acquisitie moest doen, heb ik met verschillende contactpersonen gebeld maar kreeg telkens opnieuw te horen dat men al een leverancier had en dat men erg druk was en dat men wel contact met mij zou opnemen als het opportuun was. Ik kwam er gewoon niet doorheen. Jetse gaf aan dat het toch mogelijk moest zijn en, ter plekke, belde hij met een van de mensen die mij zojuist 'afgepoeierd' had. En wat denk je? Direct een vervolgafspraak.....Het is niet zo dat ik op mijn mond gevallen ben, maar het is juist dat ik me teveel inleef in de gedachten van degene waarmee ik belde. Hij of zij wordt de hele dag gebeld door mensen die het unieke product of de unieke dienst voor hen aan kan bieden. Dit alles speelde zich begin jaren '90 af. En nog steeds gebruik ik deze anekdote als het onderwerp 'koude acquisitie' ter sprake komt.
René Bijl René Bijl schreef op 13/02/2014 om 11:25:
eye opening, de kracht van passie, jezelf zijn (maar dan wel luisteren) en het verkopen uit zichzelf laten ontstaan !!! één van de leukere, betere trainingen van de afgelopen jaren...
Patrick Patrick schreef op 08/02/2014 om 15:21:
By the way nog even de Offersbusiness YouTube bekeken met de FlimFlam methode, zeker doen! http://www.youtube.com/watch?v=zU0V0wXOWQw
Patrick Patrick schreef op 08/02/2014 om 15:12:
Afgelopen week de training Positief Afwijkend voor Professionals afgerond van Jetse Offers. Het was een training, die een belangrijke aanvulling geeft niet allen op mijn werk maar ook nog eens persoonlijk. Jetse is een gepassioneerd spreker en weet mensen te motiveren en enthousiasmeren. Zijn benadering van gesprekken met klanten geven een totaal andere blik dan je gewend bent. Het is voor mij een training die ik al heel veel eerder had willen volgen. Ook zijn paperback is zeer de moeite waard om te lezen. Dank voor deze inspirerende training. Die 100% zeker zijn vruchten gaat afwerpen.
Kevin Scheffel Kevin Scheffel schreef op 07/02/2014 om 09:29:
Jetse is zelf een zeer bedreven Positief Afwijkend professional die zijn vakgebied niet verkoopt, maar laat kopen. Door zijn passie en vakmanschap neemt hij zijn trainees mee door zijn methoden en technieken. Hierdoor kom je er zelf mee in aanraking en merk je steeds meer welke handvatten voor jouw toepasbaar zijn. Ik heb de training Commerciële Vaardigheden voor Topprofessionals dan ook als uiterst nuttige bagage ervaren. Bedankt hiervoor!
Mattijs Mattijs schreef op 07/02/2014 om 08:50:
Hallo Jetse, erg bedankt voor de leuke en zeer leerzame training! De stof is direct toepasbaar en Jetse is gewoon een zeer enthousiaste docent die kan putten uit een oneindig scala aan voorbeelden en anekdotes! Jetse Bedankt!
Gert Jan Gert Jan schreef op 07/02/2014 om 07:19:
Het volgen van de training "Commerciële Vaardigheden voor Topprofessionals" was een echte eye-opener! Deze training heeft mij niet alleen op commerciëel gebied geholpen, maar ook mijn adviesvaardigheden naar hoger niveau gebracht. Eenvoudige, direct in de praktijk toepasbare tips & tricks en de POSITIEF AFWIJKENDE trainingswijze van Jetse zijn de kracht van deze training. Jetse bedankt!
MMCW Emaus MMCW Emaus schreef op 18/01/2014 om 13:10:
"Ik kan met enthousiasme vertellen dat ik inmiddels al een aantal zaken van Jetse's training heb ingericht. Ik heb bijvoorbeeld een 'netwerkkalender' ingesteld waarin ik o.a. verjaardagen bijhoud, waar ik veel leuke reacties op krijg. Kleine moeite, groot effect."
Justin Kuipers Justin Kuipers schreef op 12/12/2013 om 10:55:
Dankzij de trainingen van Jetse ben ik me bewust(er) geworden dat netwerken en bijpraten met oude contacten loont! Bel een oud collega en nodig hem uit voor een kop koffie (vergeet niet iets lekkers voor bij de koffie mee te nemen ;)) en wie weet ontstaan er dan mooie kansen! Mede door deze bak koffie zijn een aantal balletjes gaan rollen en heb ik een opdracht binnen gehaald, die ik zelf (of wellicht een collega) kan gaan uitvoeren! Een schitterend resultaat om trots op te zijn!
Merijn Merijn schreef op 09/12/2013 om 09:45:
Wat betreft de resultaten: Het zijn geen wereldschokkende zaken, maar ik heb nu al 2 keer binnen 2 weken hulp ingeschakeld van collega's om de klant te helpen met essentiële vragen waarmee ze zitten (de één over Usability, de ander over Agile/SCRUM werken). Het stukje 'luisteren' en 'de ander willen helpen' heeft op mij het meeste effect gehad. Volgende stap is om dit uiteindelijk om te zetten in commerciële kansen.
Dirk van Erve Dirk van Erve schreef op 04/11/2013 om 11:32:
Hey Jetse! Ik heb het zeer naar mijn zin gehad tijdens de training voor positief afwijkend topprofessional. De balans theorie-praktijk was super en ik kan de opgedane kennis en ervaringen absoluut in de praktijk uit gaan breiden. Je weet de training goed te "verkopen" ;D Ik weet je te vinden wanneer ik nog met vragen kom te zitten. Maar natuurlijk ook als ik een succesverhaal te delen heb dat ik aan deze training te danken heb. MvG Dirk
Bart Houkes Bart Houkes schreef op 22/10/2013 om 09:48:
Je cursus heeft veel losgemaakt in mij. (niet) Verkopen is eigenlijk best leuk. Hier mijn eerste gedachten. Koude acquisitie vind ik erg lastig, maar begin het langzaam te snappen dankzij nieuwe tips. Het socializen is erg belangrijk denk ik omdat ze je anders helemaal niets gunnen. Zo ook die willekeurige verkooptelefoontjes voor Energie en verzekeringen; direct beginnen ze over hun product en gaan 10 minuten door voordat ze doorhebben dat ik de hoorn erlangs leg. De 60%, 30% regel hebben ze niet door denk ik. Warme acquisitie vind ik leuk, zo heb ik mensen aangeboden van Sogeti als ik zelf de kennis niet heb. Ik moet hier nog wel in groeien en het juiste moment zoeken om hierover te beginnen. Verder vind ik de manier van lesgeven erg effectief; samenwerken en veel klantgesprekken met een observator. Daar komen nuttige dingen uit. veel succes met je trainingen, Bart
Marjan Timmer Marjan Timmer schreef op 13/10/2013 om 09:46:
Jetse, dank voor het delen van jouw waardevolle ervaringen. Je enthousiasme is aanstekelijk en de combinatie van praktijk en theorie heb ik als bijzonder plezierig ervaren. Ook voor mij als ervaren sales heb ik weer geleerd, dit door de direct praktische toepasbaarheid.
Bas Meijers Bas Meijers schreef op 02/09/2013 om 21:10:
Ik heb een aantal sales trainingen gehad, maar van deze training heb ik echt veel geleerd. De training heeft een praktische benadering met theoretische onderbouwing, waardoor je de nieuwe kennis direct kunt inzetten. De training heeft mij een andere kijk op zaken doen gegeven. Echt een aanrader, voor iedereen in de business! Bedankt Jetse!
Mark de Vries Mark de Vries schreef op 23/07/2013 om 13:14:
Hallo Jetse, Dank voor de leuke en inspirerende training. Zeker geen traning voor alleen verkopers, ook professionals kunnen veel van je leren. Het gaat niet om verkopen, maar om het helpen kopen. Veel nieuwe inzichten opgedaan. Dank!
André Deuzing André Deuzing schreef op 27/06/2013 om 10:28:
Dag Jetse, Bedankt voor de training en je enthousiasme! Interessant en inspirerend om nu eens niet een standaard verkoop training te krijgen. Ik heb zeker een aantal handvaten gekregen voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Succes!