GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Invulvelden gemarkeerd met * zijn verplicht.
(Jo)uw E-mail addres wordt niet gepubliceerd.
130 entries.
Lars Akkermans Lars Akkermans schreef op 08/07/2016 om 17:40:
De training Commerciële vaardigheden voor Professionals afgerond. Erg leuke training, met veel praktijkvoorbeelden. Hierdoor waren de lessen interessant en enthousiast makend! Ik kijk met veel plezier op deze training terug!
Paul Hellemons Paul Hellemons schreef op 05/04/2016 om 23:02:
Zojuist de training Commerciële Vaardigheden afgerond van Jetse en ben bijzonder positief verrast door de vernieuwende insteek van positief afwijkend! Zeker geen standaard sales training en daardoor (maar zeker ook door Jetse zelf), erg leuk om te volgen 😉
Casper van 't Veer Casper van 't Veer schreef op 10/02/2016 om 10:02:
Als technisch consultant heb ik onlangs samen met mijn collega's de cursus Commerciële vaardigheden gevolgd bij Jetse Offers. Jetse weet op een leuke vlotte manier mensen commercieel bewust, altert en enthousiast te krijgen. We hebben uitstekende tips en oefeningen gehad waar we in de praktijk iets aan hebben!
Chris Timmerman Chris Timmerman schreef op 04/02/2016 om 10:15:
Jetse Offers heeft in 4 avonden op een boeiende manier mij als consultant enige commerciele vaardigheden bijgebracht! Niet zo'n standaard verkoperstraining, maar op een positieve manier net even anders!
Nick van de Goorbergh Nick van de Goorbergh schreef op 23/11/2015 om 10:11:
Een must voor elke professional die spontaan jeuk krijgt van die "Sales" mensen en wil weten of dat nou ook anders kan. Jetse is een leuke kerel met onwijs veel kennis van het vak. Hij heeft een bijzondere kijk op het sales vak en geeft op een enthousiaste en overtuigende manier een kijkje in zijn keuken. Een echte aanrader!
Chris Geeraedts Chris Geeraedts schreef op 18/11/2015 om 10:09:
Goedemiddag, De CV-PRO training van Jetse geeft een eerlijk beeld van klantrelaties en bijhorende uitdagingen - geen gladde verkooppraatjes maar een enthousiaste manier van het opbouwen van een klant relatie. Jetse geeft duidelijke handvatten om een klantgesprek effectief en voor beide partijen aangenaam aan te sturen waardoor de training zeker geen traditionele 'Sales' cursus is maar een zeer leerzame training met een positieve afwijkende vorm - een vol passie en nuttige tips. Dank voor deze training Jetse, ik gebruik een aantal elementen uit de training nu steeds vaker en ik verwacht dat dit in de toekomst zeker meer wordt! Chris
Roel Janssen Roel Janssen schreef op 05/11/2015 om 16:53:
Jetse geeft op een inspirerend en enthousiaste manier training gericht op het ontwikkelen van commerciële vaardigheden. Hij gaat hierbij uit van het opbouwen van een relatie met de klant waarbij wederzijds vertrouwen, het opbouwen van een persoonlijk band en het luisteren naar de problematiek, pijn en impact belangrijk zijn om de klant te laten kopen. Dat laatste is duidelijk afwijkend van de “traditionele” sales trainingen die gericht zijn op het verkopen. Deze aanpak noemt Jetse positief afwijkend. Ik kijk terug op een leuke en inspirerende training die me een positief afwijkende blik heeft geboden om met gaat helpen bij het (door)ontwikkelen van mijn commerciële vaardigheden. Nogmaals bedankt Jetse!
Vincent Krul Vincent Krul schreef op 09/10/2015 om 21:16:
De cursus van Jetse biedt de handvatten die een professional nodig heeft in deze nieuwe tijd, om de klant te helpen bij het definieren van opdrachten voor de professional of anderen. Jetse geeft deze cursus vol passie en plezier, op een manier die Jetse eigen is. Hij heeft mij het zelfvertrouwen gegeven om op een gestructureerde manier in klantgespreken te zoeken naar de beste oplossing voor de klant. Dank je wel Jetse!
Richard Evers Richard Evers schreef op 08/10/2015 om 21:23:
Leuke training die Jetse geeft! Enthousiast, en goede mix van theorie en praktijk waarbij inbreng van de cursisten wordt gewaardeerd.
Miriam Blommers Miriam Blommers schreef op 21/09/2015 om 09:02:
Jetse nogmaals bedankt voor de leerzame avonden! Ik heb er een hoop van geleerd en pas het toe.
Ron Pleunis Ron Pleunis schreef op 11/09/2015 om 20:26:
Wat kan ik zeggen over de training... Het is anders, het is zoals Jetse zegt, je verkoopt niks, je laat kopen. Op geen moment heb ik het gevoel gehad dat ik iets moest of iets zou missen. De sfeer van de training is erg prettig. Niks is onwaar, alles zou kunnen. De essentie die ik eruit haal voor mijzelf is dat je bovenal jezelf moet zijn en met passie en geestdrift relaties moet opbouwen en van daaruit relaties kunt onderhouden. De training Comm. Vaardigheden voor professionals is een uitstekende training om je bewust te worden van wat je niet weet en te bevestigen van wat je al wel weet. Jetse, bedankt voor de training en het interpersoonlijke contact!
Jeroen van Hemert Jeroen van Hemert schreef op 13/07/2015 om 11:39:
Ik vond het wel prettig om de links naar de herhalingsclips wekelijks te krijgen. Elke week krijg je dan een beperkt aantal tips waar je in de dagelijkse praktijk weer mee kunt oefenen, of kan gebruiken Ik vond de cursus erg leuk en leerzaam, en heb hem ook aan diverse collega´s aanbevolen
Ramón Heins Ramón Heins schreef op 19/05/2015 om 16:38:
Ik begon de training wat sceptisch omdat ik al meerdere trainingen had gevolgd m.b.t. dit onderwerp. Toch kan ik zeggen dat ik na deze training nieuwe dingen heb geleerd en wat andere inzichten heb. Ik ga er zeker op korte termijn mee aan de slag. Daar wil ik je voor bedanken Jetse!
Edo Hendriksen Edo Hendriksen schreef op 06/05/2015 om 17:34:
Enige maanden na het volgen van de training ‘Commerciële vaardigheden voor Professionals’ kreeg ik gedurende 9 weken elke week een link naar een korte herhalingsvideo op YouTube. Dit was een experiment van Jetse, en ik vond 'm geslaagd! Door wekelijks, door de e-mail getriggerd, weer eens wat herhaling van het onderwerp te krijgen word je elke keer weer uitgenodigd over het onderwerp na te denken en beklijft het in mijn beleving beter.
Gerard Duijts Gerard Duijts schreef op 19/04/2015 om 11:08:
Zojuist de training 'Commerciële vaardigheden voor Professionals' afgerond. Erg leuke training, met veeeel praktijkvoorbeelden. Een erg nuttige cursus, direct toepasbaar voor de professional zonder direct op de stoel van de verkoper te moeten gaan zitten. Een aanrader!
Jetse Jetse schreef op 16/01/2015 om 23:00:
Geen reactie in het gastenboek maar per e-mail. "Hi Jetse, Hoe gaat het ermee? Met mij gaat het zeer goed. Ik haal zowel voor mijzelf als voor collega's steeds opnieuw toch weer werk binnen. Dit is mede het gevolg van jouw cursus...." Bewijs ROI op de investering van mijn training.
Sjaan van de Casteele Sjaan van de Casteele schreef op 09/11/2014 om 08:01:
Training gisteren afgerond, Jetse is een enthousiaste trainer die dit ook over weet te brengen op z'n cursisten. Veel interactie, voldoende theorie, gelukkig meer doen dan denken!! Jetse, bedankt.
Peter de Geus Peter de Geus schreef op 20/09/2014 om 12:59:
Goedemiddag Jetse, Wij hebben afgelopen maandag een half dagdeel met elkaar mogen sparren. Ik heb dit als uiterst plezierig ervaren. Geen gladde verkooppraatjes, maar bouwen aan een klantrelatie. Na allerlei trainingen gericht op sales, is dit wel een verademing. Ik hoop je nog een keer te zien voor een intensieve beltraining. Groet Peter
Martien de Koning Martien de Koning schreef op 27/07/2014 om 07:18:
Hi Jetse, Wat een leuke training hebben we van je gehad, enthusiast als altijd , to the point en erg zinvol voor onze groep. Bedankt en tot snel ziens, Martien
Arthur van de Lockant Arthur van de Lockant schreef op 24/06/2014 om 21:28:
Jetse, Je CV-PRO training is bijzonder praktisch en helpt me zonder meer om klanten beter te helpen met hun uitdagingen. Daarnaast is het een leuke training om te volgen! Nogmaals bedankt en succes met je volgende stappen!