Eind 2011 besloot ik, Jetse Offers, vrijwillig gedwongen, om Sogeti na een dienstverband van 33 jaar met pijn in mijn hart te verlaten en de uitdaging OffersBusiness vorm te geven.
Als reactie op  dit besluit kreeg ik louter warme bemoedigende collegiale reacties:

“Bedankt voor de fijne samenwerking, je aanstekelijke enthousiasme en je ‘out of the box’ gedrag. Daar kunnen we er meer van gebruiken”.

“De eerste persoon aan wie ik moet denken als ik iemand zou zoeken die echt passievol kan inspireren, enthousiasmeren, innoveren, creatief out of de box kan denken, initiatief kan nemen, een hoop herrie kan maken…. EN het in gang kan zetten is Jetse Offers!”.

“Een mail van een schrijver! Succes met een mooie nieuwe stap! Dank voor je hulp en discussies”.

“Leuk voor je Jetse! Je bent een heerlijk puur mens. Geniet van je werk en je gezin. Het ga je goed; we komen elkaar vast wel weer tegen”.

“Wauw, om met zo’n statement afscheid te kunnen nemen, typeert jou weer helemaal! En dat betekent ook dat ik me weer meteen realiseer hoezeer ik jou ga missen als persoon. Dank je wel dat ik je heb mogen leren kennen!”.

“De site ziet er ook nog eens profi uit. Eenvoudig ook. Maar dat is denk ik ook wat je wil brengen: eenvoud in deze tijd. Tja, ik heb ook geleerd dat het gevaarlijk is wanneer een verkoper een aanname doet  ”.

“Ik wil je bedanken voor de prettige samenwerking die jij en ik altijd hebben gehad. Jouw drive en energie zijn een constante positieve factor geweest binnen Sogeti, die gaan we nog missen. Ik hoop dat je die energie goed kwijt kan binnen OffersBusiness. Want dan weten we zeker dat je ook dat tot een succes gaat maken”.

“Jetse, succes met alles!! Van jouw kritische positiviteit en enthousiasme kunnen we allen een hoop leren!”.

“Veel succes en persoonlijk dank voor alle herinneringen! Je hebt denk ik bij heel veel mensen veel herinneringen achtergelaten met zakelijke inspanningen en successen, maar uiteraard ook met je persoonlijke collegialiteit. Sowieso zullen we iedere 1 april aan je denken, toch een beetje jouw dag na de meubeluitverkoop in Culemborg (PS: krijg nog een bureau van je!)…….”.

“Het was me een waar genoegen om met je te mogen samenwerken. Je had al iets verteld over je boekje en gedachten. Ik wens je daarmee veel inspiratie en succes”.

“Met de energie die uit jouw mail spreekt heb ik er het volste vertrouwen in dat “OffersBusiness” niets anders dan een succes gaat worden! Het gaat ook jou goed en we komen elkaar ongetwijfeld tegen”.

“Ik ga je ook missen, Jetse! Het gaat je goed!”.

“Bedankt voor alles! Je bent een topper blijf zoals je bent en ik hoop dat onze wegen elkaar gaan kruisen”.

“Voor mij (slechts 23 jaar in dienst) ben jij altijd deel van het bedrijf geweest. Het ga je goed!”.

“Bedankt voor je hulp en lessen! Veel succes met OffersBusiness”.

“Een afscheid “in stijl”. Mooie woorden. Het ga jou goed, dank voor al jouw inspiratie, enthousiasme, vakmanschap, lessen, etc”.

“Heel veel succes met je volgende stap! Ik heb erg genoten van de dingen die we samen gedaan hebben en vooral ook van je afwijkende blik op de wereld”.

“Het was een plezier om met je te mogen samenwerken. Absoluut jammer voor Sogeti dat een inspirerende en eigenzinnige collega zoals jij buiten verder gaat. Ik wens je heel veel succes met OffersBusiness.”

“Veel succes en plezier de komende periode. Het biedt ongetwijfeld weer nieuwe kansen. Dank voor de samenwerking en ik zal jouw tomeloze energie en doorzettingsvermogen niet vergeten!”

“Jetse….dank voor de goede samenwerking en heel veel succes….go get them! Alles bij elkaar dus “an Offers you cannot refuse”.

“We gaan je missen, je was nooit te beroerd om de knuppel weer eens even in het hoenderhok te gooien! En rete-creatief en –commercieel. Veel succes in je verdere werkzame bestaan! (make them  Offers they can’t refuse”.

“Ik had “in de wandelgangen” al iets gehoord, ik vind het jammer dat je ons bedrijf gaat verlaten, ik heb je altijd een erg prettige collega en Zwarte Piet gevonden  . Bij deze wens ik je heel erg veel succes”.

“Bedankt voor de ruim 15 jaar van prettige samenwerking. Ik wens je heel veel plezier en succes met OffersBusiness en natuurlijk ook veel plezier in de extra vrije tijd die je nu wellicht krijgt (dat bepaal je tenslotte nu zelf  ”.

“Heel veel succes toegewenst met OffersBusiness! Ik hoop oprecht dat je er van maakt wat je van plan was. Alle goeds toegewenst en tot op de eerstvolgende salestraining bij Sogeti”.

“Happy Hunting ”.

“Veel succes met je nieuwe activiteiten. Ik volg je natuurlijk via Linkedin”.

“Ik mis je nu al…. Alle “goeie jochen” gaan weg, en ze laten mij gewoon achter…”

“Waarom eigenlijk OffersBusiness en niet ‘Business Offers’?  

“Dank voor je tomeloze enthousiasme en creativiteit! Heel veel succes met je volgende carrière”.

“Jemig !! Jammer voor Sogeti, goed voor jou! Ik weet zeker dat je eigen zaak een succes gaat worden. Met jouw enthousiasme, je “positief”-kritische blik, een houding van niet zeuren maar werken maar ook je creatieve kijk op sales en ‘business’ doen ga je zeer waarschijnlijk veel bedrijven helpen”.

“Maar wie gaat dan de extra energie-push op het gebied van belacties, saleskit, dienstentrainingen, klantwaardemonitor et cetera induwen??? Hebben ze vast over het hoofd gezien. Dat zal dus anders belegd moeten worden. Van ons eerste gesprek, ergens op een divisiemeeting in ‘97/’98 waar Lex mij i.v.m. interesse in management academie aan jou voorstelde, belsessie op de 1e in Culemborg, tot aan Wenen, dank voor je drive, energie en gezelligheid”.

“Ondanks de weinige keren dat we met elkaar te maken hadden, heb ik bijzondere prettige herinneringen. Het ga je goed, succes met je onderneming”.

“Ik (en Sogeti) ga je enthousiasme, drive en “gekke momenten” missen. Het zal wel zo’n 6 jaar geleden zijn dat we met Jaco gingen lunchen in Culemborg tussen Kerst en Nieuwjaar. Dat soort momenten doet me aan jou denken; even lekker iets anders doen”.

“Een leuk afscheidsbericht met wat speelse noten! Ik denk dat ik je wel mag feliciteren met het behaalde resultaat”.

“Bedankt voor de samenwerking en erg veel plezier met OffersBusiness en alle andere zaken die je met jouw enthousiasme allemaal gaat oppakken!”.

“Goede instelling  Hoe kan het ook anders ik mail met Jetse  Succes kerel , gaat je lukken  

“Dit is nieuw voor mij, ik wist niet dat je alsnog Sogeti ging verlaten. Dat is vast een grote stap voor je! … Maak er iets moois van Jetse! Gelukkig hebben we Facebook, dan kan ik je nog in de gaten houden!”

“Dank in elk geval voor de goede samenwerking en ik wens je heel veel succes met het uitbouwen van OffersByusiness. … Maak de rest van het jaar vooral ook zo mooi als de start”.

“Het ga je goed! En ik ga eens op zoek naar de boekjes!”

“Mooie mail die duidelijk vanuit jouw hart is geschreven. Ik zie je snel weer in 2012. Succes met je business”.

“Bedankt voor je mailtje, typisch gevalletje “Offers” – humor, optimisme en, voor de kenners J, een serieuze boodschap”.

“Ik vond onze samenwerking pas in de kinderschoenen staan en had dat nog wel willen uitbouwen. Juist door je grenzeloze creativiteit, betrokkenheid (emotionaliteit?) en commerciële vakmanschap”.

“Ik heb je gegevens genoteerd”.

“Heel veel succes”.

“Veel succes met je nieuwe uitdaging ‘Offersbusiness’, waarin je je creativiteit en ervaringen kwijt kunt. Je gaat vast roepen: ‘Had ik dit maar eerder gedaan’. Bedankt voor het deurtje, dat je voor mij hebt open gezet”.

“Bedankt voor alle mooie herinneringen.
Ik heb de laatste jaren met je samen mogen werken en samen met jou de basis mogen leggen aan de invulling van de term KLANTWAARDE. Dat was trekken, sleuren, mensen warm maken voor de gedachte. Iets wat jij met veel plezier, enthousiasme en creativiteit hebt gedaan. Ik heb genoten van de momenten, dat je me weer op aarde zette met je duidelijke analyse van onze organisatie en sales. Je grootte ervaring, drive en passie zijn heerlijk om te zien. Ook als we het niet eens waren! Ik wens je alle succes toe, zowel zakelijk als privé en ben blij dat ik met je samen heb mogen werken!”