CV-ACQ-MC

Netfonische Acquisitie (Masterclass)

Ontstaan vanuit succesvolle telefonische acquisitie sessies in het verleden in combinatie met hedendaagse social selling ervaringen.
Het integreren van  jouw netwerk en/of dat van collega’s, vrienden, kennissen, familie, buren et cetera genereert een substantieel hoger rendement in de (telefonische) acquisitie.

Deze workshop kent één voorbereidend dagdeel. Dit dagdeel wordt tenminste twee weken vóór het tweede dagdeel ingepland teneinde de deelnemers in staat te stellen de noodzakelijke voorbereidingen te treffen.

Positief Afwijkend. Hoe? Door gewoon jezelf te blijven aan de telefoon, ook al bel je als (junior) sales, account- of relatiemanager. Je gaat geen bezwaren pareren, zoals je dat in stereotype telefonische acquisitie trainingen wordt geleerd.  Je gaat geen belscriptzinnen gebruiken (ook al heb je geen belscript). Doe het gewoon eens net ff iets anders. Jíj mag terugbellen en met enige hulp, geduld en wat creativiteit kom je uiteindelijk overal aan tafel. 

Duur

2 dagdelen van 3 uur.

Doelgroep

Sales-, account- en relatiemanagers, allen die verantwoordelijk zijn voor het maken van klantafspraken bij zowel bestaande als nieuwe klanten.

Doelstelling

Na afloop van de training is de deelnemer (beter) in staat om:
– te netwerken;
– te hunten;
– telefonische acquisitie te plegen;
– meer klantafspraken te genereren.

Werkwijze

“Positief Afwijkend” (Voor uitleg zie Youtube-clip).

De meeste verkopers/sales hebben een hekel aan telefonische acquisitie.
De belangrijkste reden is dat ze er minder succesvol in zijn en telefonische acquisitie met weinig resultaat is gewoon ook niet leuk. Jetse Offers begeleidt (on the job!) sinds jaren met veel succes verkopers in telefonische acquisitie. En hij begeleidt niet alleen, hij doet zelf actief mee, want goed voorbeeld doet goed volgen. Het succes zit verscholen in een onderscheidend “Positief Afwijkend” belgedrag, dat gegarandeerd leidt tot – een hogere afspraakscore en minder “bel”-aversie, geholpen door de Telefonische Acquisitie App.
Dagdeel-1: Behandeling theorie, rollenspellen (centraal)
Dagdeel-2: Training-on-the-job, via break-out in groepen van 2.

De Telefonische Acquisitie App.

 

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 6 deelnemers.

Cursusmateriaal

– “Telefonische Acquisitie, Positief Afwijkend” (e-Book)
– De “Telefonische Acquisitie App”