Dit najaar word ik, Jetse Offers, 69.
Mijn doel is en was om op mijn 70ste te stoppen en daar ga ik mij, toch met een enigszins dubbel gevoel, aan houden.
Ik kijk uiterst tevreden en met enige trots terug op een mooi arbeidsverleden, maar genoeg is genoeg. 

Trainerhistorie

Gedurende mijn loondienst-management-carrière was ik als trainer/begeleider actief betrokken bij tientallen Management Development Programma’s .  Op basis hiervan schreef ik in 2009 mijn eerste boekje “Positief Afwijkend een Bestseller” als basis voor commerciële vaardigheden voor aankomende sales. In 2010 verscheen “Positief Afwijkend een Topprofessional”, commerciële vaardigheden toegespitst op ‘niet-sales’ (professionals, consultants).

Vanaf 2012 verzorgde ik als OffersBusiness circa 125 trainingen voor meer dan 1100 cursisten uit genoemde doelgroepen voor 31 relaties. Alle deelnemers waardeerden de training hoog en werd deze gekwalificeerd als uiterst leerzaam. Het feit dat nagenoeg alle (enigszins omvangrijke) relaties trainingen boekten voor volgende groepen bewijst dat een training het gewenste effect oogstte.

Het cursusmateriaal verbeterde per training, en wel zodanig, dat nu elke sales, salesmanager, account- of relatiemanager de training op basis van het beschikbare materiaal en met enige verkoopervaring eenvoudig kan verzorgen.

Een acceptabel en te overwegen aanbod

Het op zolder opbergen van het cursusmateriaal vind ik doodzonde en daarom bied ik het jouw organisatie aan in een kant-en-klare vorm voor intern gebruik ten behoeve van management- en/of sales development programma’s en/of voor het ontwikkelen van enige commerciële vaardigheden en – alertheid bij de consultants.

Overdracht van het cursusmateriaal in ‘kant-en-klare vorm’ via een train-de-trainer sessie van 1 dag.
‘Kant-en-klaar’ wil zeggen dat ik het Powerpoint en Ms Word cursusmateriaal omzet naar de huisstijl van jullie organisatie, mits mij de huisstijl sjablonen ter beschikking worden gesteld.

Het cursusmateriaal bestaat uit (digitaal):          
   – Powerpoint presentaties (4 sessies van ca 3 uur).
   – Inhoud Cursusmap
   – Referencecards (voor de smartphone).
   – e-Book(s)
   – Video-links
Het cursusmateriaal, m.u.v. de e-Books, is ook in het Engels beschikbaar. De video’s zijn (optioneel) Engels ondertiteld.

Prijs

€ 4.500 voor het ter beschikking gestelde ‘kant-en-klare’ materiaal, plus € 250 per deelnemer aan de train-de-trainer sessie.
Mijn advies is om minimaal twee enthousiaste en gemotiveerde managers te laten deelnemen. Enerzijds om elkaar te raadplegen, anderzijds als backup voor elkaar. Eigenlijk zou elke manager met enkele jaren verkoopervaring in staat moeten zijn om deze training te geven.
Per saldo beschik je dus voor slechts € 4.750 over een commerciële vaardigheidstraining ten behoeve van eigen opleidingen/academie, die onbeperkt (en aanpasbaar aan eigen wensen) gegeven kan worden.
In combinatie met dit aanbod ben ik, indien gewenst, bereid als trainer een voorbeeldtraining te verzorgen voor een gereduceerde prijs van € 3.250, waar de toekomstige trainer(s) aan meedoen.
NB. Het huidige trainingstarief voor één (1) door mij gegeven training aan max. 12 deelnemers bedraagt € 4.800.

Privé Train-de-Trainer sessies

Te plannen overdracht (1 dag) najaar 2020 (eind september/begin oktober) bij jullie in huis, zodat er alle tijd is om op zoek te gaan naar vrijwillige trainers, de eerste interne trainingen te plannen en er voor mij voldoende tijd is om het cursusmateriaal  ‘kant-en-klaar’ voor jullie organisatie op te leveren.De train-de-trainer sessie is tevens bedoeld om het opgeleverde kant-en-klare cursusmateriaal op juistheid te controleren.

Nazorg/stand-by

Ik blijf beschikbaar als trainer tot september 2021. Daarnaast of in combinatie ben ik beschikbaar voor vragen en/of ondersteuning als ‘trainingsassistent’, natuurlijk voor zover daar behoefte aan is. Voor deze ondersteuning breng ik een uurtarief en een kilometervergoeding in rekening. Overigens schat ik de kans, dat ik nodig zou zijn als assistent, bijzonder klein in, vanwege de eenvoud en helderheid van het cursusmateriaal.

Interesse?

Neem dan uiterlijk eind mei 2020 contact met mij op. Stuur een email (jetse@offersbusiness.nl) of bel me (06 50 811 811) voor een afspraak om e.e.a. te bespreken en/of voor te bereiden met jou en/of de toekomstige trainer(s).