BINGO-IN-EXCEL

Naast het enthousiast geven van commerciële vaardigheidstrainingen heeft Jetse Offers nóg een hobby, namelijk het ontwerpen en bouwen van software (VBA). Niet alleen serieuze toepassingen (fin.adm, cursusadm, crm, etc,), maar ook spelletjes, zoals BINGO. 
Het spelen van een BINGO is niet alleen leuk in bejaarden- en verzorgingstehuizen, maar ook leuk in verenigings- of familieverband.

Hardware vereisten: 64-bits besturingssysteem, x64 processor, schermresolutie 1980 x 1080. Het uitvoeren van macro’s moet worden toegestaan.

Verbind de LAPTOP met  een beamer of flatscreen voor een nog leukere spelbeleving van BINGO-IN-EXCEL. (Niet noodzakelijk).

Bekijk de BINGO-IN-EXCEL-demo op YouTube (8:36 min)

BINGO-IN-EXCEL kopen?
Maak hiervoor  ‘slechts’ € 9,95 over op IBAN NL61 KNAB 0732 1168 80 t.n.v. OffersBusiness onder vermelding van jouw emailadres ÉN stuur een SMS naar 0650 811 811 met de tekst “BINGO”.
Je ontvangt BINGO-IN_EXCEL binnen 3 werkdagen op het door jou opgegeven emailadres.
(Jouw BINGO-IN-EXCEL is geldig voor één installatie en wordt voorzien van jouw emailadres om illegale verspreiding te voorkomen).

TIP: De BINGO-IN-EXCEL is bevat geen virussennof malware. Desalniettemin: Laat altijd een virus-/malware scanner los op een Excel met macro’s, alvorens deze op te starten.

Disclaimer
BINGO-IN-EXCEL is door een gebruiker van betreffend apparaat, geheel op eigen risico, wellicht via-via, gedownload of gekopieerd op betreffende laptop of computer.
Hoewel aan de totstandkoming van BINGO-IN-EXCEL de uiterste zorg werd besteed, wordt niet ingestaan voor de aanwezigheid van fouten, virussen en/of malware.

Jetse Offers, OffersBusiness, aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid , op welke wijze of ten gevolge van wat dan ook, voor het gebruik/spelen van BINGO-IN-EXCEL.

VEEL SPELPLEZIER en VEEL GELUK ALLEMAAL!